جهت مشاوره و دریافت نوبت برداشتن خال و میخچه از بهترین پزشکان پوست تبریز و اطلاع از قیمت ها و دریافت 100 هزار تومان کد تخفیف برای برداشتن خال و میخچه از سایت تبریز تخفیفات و ارایه آن به پزشک با کارشناسان مشاور ما تماس بگیرید.
تماس با کارشناس مشاور:
- تماس مستقیم هر روز از ساعت10 صبح تا 10 شب با شماره 09305500380
- تماس از طریق روبیکا با شماره 09305500380
- تماس از طریق واتساپ با شماره 0914418449
قیمت و هزینه برداشتن خال در تبریز چقدر است؟
هزینه برداشتن خال در تبریز بسته به اندازه و محل خال و روش برداشتن آن از هر عدد 20 هزار تومان تا 100هزار تومان می باشد.
اگر خال خیلی بزرگ باشد و نیاز به جراحی داشته باشد هزینه هر عدد تا 300 هزار تومان می باشد.
انواع روشهای درمان طبی خال
۱)سوزاندن خال
سوزاندن خال، یکی از روش های از بین بردن خال صورت است که تا چند سال پیش به دلیل عدم وجود روشهای نوین، به وفور مورد استفاده قرار میگرفت.
در این روش از یک دستگاه مخصوص، گرما تولید شده و خال از صورت یا بدن خارج میشود. اما با توجه به اینکه این روش تا حدی تهاجمی است، احتمال اینکه جای خال بعد از برداشتن باقی بماند، وجود دارد.
۲)برداشتن خال با لیزر
از زمان ظهور لیزر تا کنون، تغییرات چشمگیری در شیوه درمان بیماری های مختلف ایجاد شده است. استفاده از لیزر، روز به روز در حال گسترش بوده و منحصر به لیزر موهای زائد نمیشود.
در این روش هم مشابه با روش قبل، با استفاده از گرمایی که توسط دستگاه تولید میشود، خال از بین میرود.
اما تفاوت اصلی که میان لیزر و سوزاندن خال وجود دارد، این است که در لیزر رنگدانه های خال هدف قرار گرفته و از بین میروند.ش در نتیجه هیچ جای زخمی باقی نمانده و فرد هیچ دردی احساس نمیکند. البته در برخی موارد، نیاز به انجام لیزر در چندین مرحله است تا جای خال به طور کامل از بین برود.
۳)جراحی خال گوشتی
استفاده از روشهای تهاجمی مانند جراحی، زمانی توصیه میشود که خال از نوع گوشتی یا سرطانی است.
در این روش یا با برداشتن و یا تراشیدن خال به طور کامل از پوست خارج میشود. با توجه به اینکه روش تهاجمی است، از بی حسی موضعی استفاده میشود.
اینکه تراشیدن یا بریدن، کدام یک برای خال صورت مورد استفاده قرار میگیرد، به نظر پزشک بستگی دارد. برای انجام این جراحی، نیازی به بستری شده نیست و همه چیز به صورت سرپایی در مطب یا کلینیک انجام میشود.
۴)سرما درمانی روشی نوین برای برداشتن خال
سرما درمانی یا کرایوتراپی خال، یکی از روشهای جدید برای از بین بردن خال صورت است.
در این روش ابتدا ناحیه مورد نظر بی حس میشود. سپس با استفاده از یک تیغ، خال از پوست جدا شده و خیلی سریع برای مدت زمانی کمتر از ۳۰ ثانیه، فرآیند انجماد آغاز میشود. استفاده از این روش معمولا برای خال های کوچک با عمق کم مثمر ثمر است.
۵)رادیوفرکانسی برای خال های کوچک
رادیوفرکانسی یکی دیگر از روشهای برداشتن خال است که معمولا برای خال های کوچک و سطحی مورد استفاده قرار میگیرد.
در این روش از امواج رادیویی با قدرت بالا برای سوزاندن و برداشتن خال استفاده میشود.
مهمترین مسئله ای که در خصوص این روش وجود دارد این است که بعد از انجام، باید تا چند روز پانسمان روی جای خال قرار گیرد. چرا که بافت خال به همراه رنگدانه ها از پوست جدا میشود. بنابراین اگر با چند روز پانسمان مشکل ندارید، برای برداشتن خال سطحی و کوچک از این روش استفاده کنید.
انواع خال های بدن
قبل از آنکه به بررسی انواع روش های برداشتن خال بپردازیم، بهتر است نگاهی به انواع خال داشته باشیم. چرا که بسته به نوع خال، روش های مختلفی برای از بین بردن خال صورت و بدن وجود دارد.
انواع خال ها
خال معمولی
اولین نوع خال، خال معمولی است که در بدن تمامی افراد، در قسمت های مختلف و بیشتر در نواحی که در تماس مستقیم با نور آفتاب هستند، دیده میشود. این نوع خال معمولا مادرزادی بوده و در برخی از افراد تا سن ۴۰ سالگی به خودی خود از بین میرود.
دلیل شکلگیری این نوع خال، تجمع برخی از رنگدانه های پوست است. به همین خاطر خال معمولی، معمولا رنگ قرمز یا قهوه ای دارد.
علاوه بر این، از لحاظ ظاهری، خال ضخامت کمتری از ۵ میلی متر داشته و شبیه به یک دایره یا بیضی با لبه های واضح و مشخص است.
خال سرطانی یا ملانوما
خال ملانوما بدترین نوع خال است که از حالت طبیعی و نرمال خود خارج شده و به یک خال سرطانی تبدیل میشود.
احتمال شکلگیری این نوع خال بسیار کم بوده و معمولا در افرادی که بیش از ۵۰ خال در بدن خود دارند، دیده میشود.
برای تشخیص این نوع خال، نیاز به انجام آزمایش های مخصوص و تجویز شده از سوی پزشک متخصص است.
با این حال برخی از نشانه های ظاهری خال ملانوما عبارت است از: تغییر رنگ خال، ترشح و خارش، تغییر ظاهر خال شامل بزرگتر یا کوچکتر شدن.
خال دیسپلاستیک
خال دیسپلاستیک یکی دیگر از انواع خال است که برخلاف دو نوع خال قبلی، ظاهری مشابه با خال طبیعی و نرمال ندارد. احتمال تبدیل این نوع خال به خال سرطانی وجود دارد اما در اکثر موارد این اتفاق نمی افتد.
درصد عمده ای از افراد ۵ الی ۱۰ جفت خال از این نوع در بدن خود دارند. اما بر اساس بررسی های انجام شده، احتمال سرطانی شدن خال، در افرادی که ۵ جفت خال از این نوع دارند، ۱۰ برابر بیشتر از افرادی است که هیچ خال دیسپلاستیکی در بدن آنها دیده نمیشود.
از لحاظ ظاهری، خال دیسپلاستیک ضخامتی بیش از ۵ میلی متر داشته و لبه های نامنظمی دارد. رنگ این نوع خال از صورتی تا قهوه ای متغیر است.
معمولا خال دیسپلاستیک در نواحی از بدن که در تماس مستقیم با آفتاب هستند دیده میشود.
منبع: تبریزپوست